Klasse:
Navn:  
Brugernavn:  
Adgangskode:  
   
 

BEMÆRK: Første login skal foretages på en af skolens stationære computere.

Velkommen til vores attraktive og åbne skolemiljø med meget fri adgang til moderne IT-faciliteter. Vi kan opretholde den frie adgang til udstyret, fordi du som elev udviser høj grad af ansvarlighed, omtanke og fornuft ved brug af udstyret.

It-udstyret er anskaffet til undervisningsformål, og skal derfor anvendes til skolerelaterede formål. Da udstyret anvendes af mange brugere dagligt, skal anvendelsen ske indenfor visse regler, som sikrer at IT-installationen altid fungerer tilfredsstillende, også for dig. Disse IT-regler er du forpligtet til at sætte dig ind i. De kan ses på http://inlogic.dk/itservice/itregler.htm eller på skolens intranet, under IT-Service.

Bemærk specielt:

It-udstyret
Du må ikke ændre noget som helst i opsætningen på udstyret og du skal meddele evt. fejl til IT-Service. Du må IKKE medbringe mad og drikkevarer i IT-lokalerne eller ved terminalerne.

Sikkerhedskopi
Du er selv ansvarlig for sikkerhedskopi af alle dine egne data (f.eks. til USB-pen, diskette eller CD-ROM brænder).

Brug af netværk
Institutionens computere er forbundet med andre netværk hos forskellige organisationer og institutioner, og institutionens kommunikation med andre netværk bliver overvåget - både af IT-Service og udefra. Du må ikke tilslutte din egen PC til vores almindelige netværk vha. kabel, men KUN til det trådløse netværk.
Hvis du vil have din bærbare PC sluttet til institutionens trådløse netværk, skal du selv sørge for at have minimum Windows XP og MSOffice-pakken installeret.

Du er 100% ansvarlig for, hvad der foregår via din pc og via dit netkort.

Ressourceforbrug
Udstyret er IKKE beregnet til spil, chat, musik, video og andre ikke-skolerelaterede formål. Henstilling om at stoppe en sådan aktivitet, skal omgående følges.

Anvendelse af it til eksamen
Al skriftlig eksamen foregår som udgangspunkt på computer. Der er særskilte regler for elektronisk eksamen, som ligger på skolens intranet. Du er forpligtiget til at sætte dig ind i disse regler inden eksamen.

IT-Service
IT-Service har adgang til alle brugernes data og programmer. Vi benytter os af denne mulighed i tilfælde af tekniske problemer eller ved mistanke om misbrug. Dette gælder også indholdet af din e-mail konto på skolen, som ikke er privat, men er beregnet til undervisningsbrug. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen hos os.

Brud på reglerne
Brud på IT-reglerne kan medføre midlertidig eller permanent inddragelse af retten til at bruge institutionens IT-faciliteter. I grove tilfælde fører det til bortvisning fra institutionen og/eller politianmeldelse samt krav om erstatning.

Med venlig hilsen
Institutionens IT-Service